![]() |
Gerçek Aşk
bir kız ve delikanlı bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyor ve aralarında şu konusma geçiyor kız:lütfen yavaşla çok korkuyorum delikanlı:bak ne kadar eğlenceli.. kız:lütfen çok korkuyorum delikanlı: peki beni sevdiğini söyle kız:seni çok seviyorum.lütfen yavaşla delikanlı:şimdide bana sarıl kız delikanlıya sıkıca sarılır delikanlı:kaskımı alıp kendine takarmısın.başımı çok sıktıda ertesi gün gazetelerde: motorsiklet kazası: motorsiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı üzerinde 2 kişiden 1 i kurtuldu. gerçek ise şöyleydi: yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama kıza söylemek istememişdi.bunun yerine kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ve ona son defa sarılmasını istemiş. sonra da kendi ölümü pahasına kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamış... |
Cevap : Gerçek Aşk
wayy bea süppermis wala dünyada qerçek ask kaldımı yhaa
|
Alıntı:
|
teşekkürler gülhan....
|
bunu ilk okuduğumda çok etkilenmiştim paylaşım için tşkler keşke benide şöle seven olsada ben onun yerine ölsem:(
|
vayy be valla hani derler ya böyle aşklar hikayelerde olur diye artık ben de böyle düşünüyorum ya hep hikayelerde ya da filmlerde oluyor
neden gerçek hayatta olmuyor :img-cray::img-cray: |