![]() |
Buğdaylı Muhallebi Tarifi - Buğdaylı Muhallebi Nasıl Yapılır
Buğdaylı Tatlı Nasıl Yapılır - Buğdaylı Muhallebi - Buğdaylı Muhallebi Tatlısı
BUĞDAYLI MUHALLEBİ malzemeler 1 su bardağı buğday 1,5 su bardağı şeker 1 litre süt 1 paket vanilya 2 çorba kaşığı pirinç unu hazırlanışı Buğdayın üzerine 3 su bardağı su konur ve düdüklüde 15 dakika haşlanır. (şeklinin dağılması gerekir) Süt, buğdağ, şeker, pirinç unu bir tencereye konur. Kıvam alana kadar karıştırarak pişirilir. En son vanilya katılır. Kaselere taksim edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.