![]() |
Fırıldak Vişne Tatlısı Tarifi
Fırıldak Vişne Tatlısı
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg malzemeler: hazır milföy kareleri ( tekrar 4 kesin) pastacı kreması veya vanilyalı creme ole kayısı marmelatı vişne yumurta sarısı yapılışı: milföy 4 kareye ayrılır. kenarlarından kesilir. ortasına hazırladığınız kremadan 1 çay kaşığı kadar konur . fırıldak şekli verilir üzeri vişne ile süslenir. kenarlarına yumurta sarısı sürülür. isterseniz kesmeden poğaça gibi kapatılır. önceden ısınmış 180 derecedeki fırında pişirilir. çıkan fırıldaklara kayısı marmelatı sürülür servis yapılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.