![]() |
Krepte Ördek Füme Tarifi - Krepte Ördek Füme Nasıl Yapılır
Krepte Ördek Füme Tarifi
Malzeme: 80 gram füme ördek 30 gram salatalık kabuğu 30 gram taze soğan 40 gram taze erik sos Krep Hamuru için : 1 paket (165 gram) Bizim Mutfak Krep 2,5 su bardağı süt 2 adet yumurta 50 gram Bizim Mutfak Margarin Bir tutam Tuz Bir tutam toz şeker Krep hamuru için Bizim Mutfak Krep toz karışımı, 2 yumurta ve sütü bir kaba alıp çırpın. Bir parça margarini teflon tavaya alıp eritin. Bir kepçe dolusu krep harcını tavaya dökün. Tavanın her yerine eşit dağılması için tavayı hafifçe sallayın. Krepleri arkalı önlü pişirin. Malzeme bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Her defasında margarini ekleyin. Füme ördeği jülyen doğrayın. İnce doğranmış salatalık kabukları ve taze soğanlara erik sos ilave ederek harmanlayın. Karışımı hazırladığınız krep hamurlarına paylaştırın. Rulo şeklinde sarıp eşit aralıklarla keserek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.