![]() |
Hindistan Cevizli Havuç Salatası__
HindiStan CevizLi havuÇ SaLataSı__
GEREKLİ MALZEMELER (4-6 Kişilik) Süre: 10 dak. 1 Porsiyon 120 Kalori 500 gr havuç 1 portakalın suyu 1 limonun suyu 50 gr kurutulmuş hindistan cevizi http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg YAPILIŞI Havuçları rendeleyin. Rendelenmiş havuçları büyük bir kaseye koyun. Limon ve portakal suyunu havuçların üzerine dökün ve iyice karıştırın. Havuçları büyük bir salata kabına veya ayrı ayrı servis tabaklarına koyup üzerlerine hindistan cevizi serpiştirin. Hindistan cevizli havuç salatasını servis yapmadan önce en az l saat buzdolabında bekletin. SERVİS ÖNERiLERi: Bu keskin salatayı soğuk tavukla servis yapabilirsiniz. Hindistan cevizi kabukları değişik bir servis tabağı olarak kullanılabilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.