![]() |
Püreli Kebap - Püreli Kebap Nasıl Yapılır - Püreli Kebap Tarifi Nedir
Püreli Kebap Tarifi
. kuzu eti 1 soğan 2 diş sarımsak 2 defne yaprağı 2 domates 4 biber tane karabiber sıvıyağ tuz su Püresi için: 4 patates 2 su b. süt 1 çorba k. tereyağı tuz Hazırlanışı : Tencereye sıvıyağı alın.Sıvıyağın üzerine 300 gr.kuzu etini ilave edin.Üzerine 2 adet defne yaprağı ve tane karabiber ilave edin.Eti pişirmeye devam edin.1 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye etlerin üzeirne saoğanı ve sarımsaları ilave edin.2 adet domatesi ve 4 adet biberi küp olarak kesin.Etlerin üzerine domatesi ve biberleri ilave edin ve pişirimye devam edin. Püresi için 4 adet domatesi haşlayın.Haşlanan patatesleri rendeleyin.Başka bir tencereye rendelnmiş patatesleri ilave edin.Üzerine 2.5 su bardağı süt ilave edi ve karıştırın.Üzerine 1 çorba kaşığı tereyağı ve tuz ilave edin ve sürekli karıştırarak püreyi pişirin.Servis tabağına püreyi ilave edin.Pürenin ortasına kuzu etleini ialve edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.