![]() |
Bulgur Corbasi
Malzemesi
1 Bardak Bulgur 2 Bardak yesil Mercimek 1 adet Sogan 100 gr.Kiyma 2 kasik salca 1 kasik un nanetuzkarabiber pul biber 1 adet domatesmaydanoz Hazirlanisi Mercimegi aksamdan islatin. 5 bardak su ile 20 dakika haslayip süzün. Bulgur ve haslanmis mercimegi 6 bardak su ile 30 dakika pisirin Sogani ve sivri biberi kücük kücük dograyin tereyaginda Kiymayi ve salcayi ekleyin kavurun. karisimi mercimekli bugurlu karisima ekleyip 5 dakika kaynatin. Tereyagini kirmizi biberi naneyi karistirinyakmayacak derecede kavurun corbanin üzerine gezdirip dogranmis domatesi ve maydanozu karistirip sevis yapiniz |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.