![]() |
Sütlü Sakız Kabağı Çorbası Tarifi Yapılışı
sakız kabağı çorbası nasıl yapılır - sütlü çorba tarifi
Malzemeler: 3-4 adet kabak 1 kaşık pirinç 2 bardak süt 3 bardak et suyu 2 kaşık un Karabiber Tuz Rendelenmiş kaşar peyniri Dereotu Yapılışı: Pirinçler az suda haşlanır. Yağda un sarartılıp süt ilave edilir. Kabaklar soyulup küp küp doğranır, çorbaya ilave edilir. Pirinçler atılır, tuz, karabiberle karıştırılıp tatlandırılır. 20-25 dk. pişirilir. Pişen çorba robottan geçirilebilir veya kabaklar rendelenerek pişirilir, ezilmeden servis yapılır. Eski kaşar rendesi ile süslenir, arzuya göre dereotu da kullanılabilir. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.