ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Arapkir Kızartması (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=427915)

Prof. Dr. Sinsi 08-13-2012 01:55 AM

Arapkir Kızartması
 



MALZEMELER


2 kg kemikli et, kuzu budundan

3 adet soğan , ince doğranmış

3-4 yemek kaşığı salça

125 gr margarin

1 kutu yoğurt

karabiber

tuz


HAZIRLANIŞI


Margarini ılıtıp, yumuşatın. Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin. Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün. Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin. İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin. Yanında pilav ile servis yapın.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.