![]() |
Havuçlu Bezelyeli Bütün Tavuk Tarifi Yapılışı
bütün tavuk nasıl pişirilir - garnitürlü tavuk tarifi - fırında havuçlu bezelyeli tavuk
Malzemeler: Bir bütün tavuk 4 adet havuç 1 kutu konverse bezelye (yarım kiloluk) 2 adet soğan 2 adet domates 2 adet patates 1 kaşık salça Yarım bardak ayçiçek yağı Tuz Karabiber Maydanoz Yapılış Tarifi: Tavukları kemikleriyle beraber iri iri doğrayın. Bir tencereye koyup yağda kavurun. Soğanı soyup doğrayın ve havucu, biberi, domatesi beraber kavrulan tavuğa katın. Patatesi de portakal dilimi doğrayıp katın. Tuzunu da ekip 15 dakika kaynatın. Salçasını da kattıktan sonra bezelyesini de koyup 25 dakika daha pişirin. Fırına verin ve 15 dakika da fırında pissin. Sıcak servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.