![]() |
Soslu Biftek Tarifi Yapılışı
biftek tarifleri - soslu biftek nasıl pişirilir - biftek nasıl pişirilir
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Soslu biftek malzemeleri 1 kg biftek Bir tutam taze biberiye 1 tatlı kaşığı kekik 1 kahve fincanı zeytinyağı Tuz Karabiber # Soslu biftek hazırlanışı Soslu biftek: Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Biberiye, kekik, zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Biftekleri hazırladığınız bu sosa bulayın. Alüminyum folyoya sarıp 2 saat dinlendirin ve ızgarada her iki tarafını kızartın. Sıcak servis yapın. Soslu biftek artık hazır, afiyet olsun. |
Soslu Biftek Tarifi Yapılışı
Soslu Biftek Tarifi - Soslu Biftek Yapılışı - Soslu Biftek Nasıl Yapılır - Soslu Biftek Malzemeleri
500 gr biftek 1 yemek kaşığı Knorr Toz Et Bulyon 1 adet havuç 1 yemek kaşığı Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni 4 adet taze soğan ½ yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı zencefil 1 adet portakal suyu ve portakal kabuğu rendesi Hazırlanışı 1. Küçük bir kaseye, şerit doğranmış etleri, portakal ve portakal kabuğu rendesini koyup karıştırdıktan sonra 15 dakika marine edin. 2. Yayvan bir tencerede ayçiçek yağını kızdırıp şeritler halinde doğranıp marine edilmiş etlere renk verin. 3. Etler renk alınca içine çubuk çubuk doğranmış havuçları, kıyılmış taze soğanları, Knorr Toz Et Bulyon'u, zencefili, karabiberi, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni'yi ve suyu koyup bir taşım kaynatın. 4. En son olarak içine mısır nişastası ve az suyu küçük bir kasede karıştırıp ilave edin. Tencerenin kapağını açık olarak bir taşım kaynatıp sıcak servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.