ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Biryan - Biryan Yapilisi Ve Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=427742)

Prof. Dr. Sinsi 08-13-2012 02:24 AM

Biryan - Biryan Yapilisi Ve Tarifi
 
.pirinç
· 12 adet tavuk baget
· 3 biber
· 2 domates
· tuz,karabiber
· sıvıyağ
· tavuk suyu

Hazırlanışı :
Pilav tavasına sıvıyağ ve pirinç alınarak kavrulur. Üzerine doğranmış biber eklenerek kavrulmaya devam edilir.
Daha sonra domates de eklendikten bir süre sonra tepsiye alınır.
Üzerine haşlanmış tavuk bagetleri ve alabildiği kasar tavuk suyu verilerek pişirilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.