![]() |
Rizotto Milanez Tarifi (İtalya)
İçindekiler
300 g uzun taneli pirinç 50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı 1 adet doğranmış soğan 100 g jambon 100 g mantar 400 ml tavuk suyu 250 ml domates salçası tuz ve karabiber parmesan veya kaşar peyniri Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın. Jambonu ve mantarları küçük parçalar halinde doğrayın. Zeytinyağını, doğranmış soğanı, mantarları, jambonu ve pirinci Otomatik Pişiriciye koyun. İyice karıştırın. Tavuk suyunu, tuzu ve karabiberi ilave edin. Kapağını kapatarak çalıştırın. Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. Domates sosu ve parmesan peyniri ile servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.