![]() |
Somon Buğulama - Somon Buğulama Nasıl Yapılır - Somon Buğulama Tarifi
Omega-3 yağları açısından zengin somon balığı; domates, biber, maydanozun lezzetiyle buluşuyor. Sadece 15 dakika akşam yemeği için hazırlanıp, sofranızı şölene dönüştürüyor.
. Biberleri halka şeklinde doğrayın. Maydanozu incecik kıyın. Orta büyüklükte bir tavanın tabanını tamamen kaplayacak şekilde domates dilimlerini yerleştirin. Temizlenmiş somon filetoları domateslerin üzerine dizin. Balıkların üzerini domates, biber dilimleri ve maydanozla kaplayın. Zeytinyağını üzerinde gezdirin. Damak tadınıza göre tuzunu serpin. Kısık ateşte 15 dakika suyunu çekene kadar pişirin. Izgara sebzelerle servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.