![]() |
Somonlu Nisuaz Tarifi Yapılışı
Somonlu Nisuaz Tarifi - Somonlu Nisuaz Nasıl Yapılır - Somonlu Nisuaz Malzemeleri
Somonlu Nisuaz Malzemeler - 10 adet haşlanmış taze patates - 20 adet taze fasulye kaynar suda 7-8 dakika haşlanmış - 2 adet kaynamış yumurta - 250 g somon balığı haşlanmış - 20 adet kiraz domates dörde bölünmüş - 10 adet siyah zeytin - 8 adet siyah ançüez - 2 yemek kaşığı kapari - 1 adet yeşil salatalık Sosu İçin- 7-8 yemek kaşığı sızma zeytinyağı - 2 yemek kaşığı sirke - 1 çay kaşığı dijon hardalı - 1 diş sarımsak - tuz ve karabiber - 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz Hazırlanışı Patatesleri yarım santim kalınlığında dilimleyiniz. Yumurtaları, taze fasulyeyi, domates ve somonları geniş bir kaba koyunuz. Sosu ağzı kapalı bir kavanozda iyice çalkalayınız. Sadece 2 yemek kaşığı sosu malzemelerin üzerine döküp hafifçe karıştırınız. Yıkanmış ve kurulanmış salata yapraklarını servis tabağına yerleştiriniz, salatayı servis tabağına koyunuz. Ançüezi, zeytinleri ve kaparileri yerleştirip kalan salata sosunu döküp maydanozu serpip servis ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.