![]() |
Somonlu Alabalık Tarifi Yapılışı
alabalık nasıl pişirilir - somon ve alabalık - alabalık tarifi - alabalık füme - soslu alabalık
Malzemeler: 1 kişilik 2 dilim somon füme 1 dilim alabalık füme Sos için: 1 adet yumurta sarısı 1 adet limon suyu Yarım demet ince kıyılmış dereotu 1 su bardağı zeytinyağı Yapılışı: Somon füme ve alabalık fümeyi yağsız tavada arkalı önlü pişirin. Piştikten sonra servis tabağına alın. Sos için yumurta sarısını, limon suyunu ve dereotunu zeytinyağına karıştırın. 1 gün beklettikten sonra bu sosu servis tabağının içinde bulunan somon füme ve alabalık fümenin üstüne dökün. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.