![]() |
Baharatlı Balık Tarifi Yapılışı
Baharatlı Balık Tarifi - Baharatlı Balık Nasıl Yapılır - Baharatlı Balık Malzemeleri
Baharatlı Balık Tarifi * 100 gram beyaz ekmek * Maydanoz * 4 parça balık fleto * Tuz * Biber * Dereotu * Hardal Baharatlı balık tarifi Ekmeğin kabuğunu ayırın sonra ister ekmeği buzlukta dondurup sonra rendeleyerek ister mikser kullanarak ufalanmış ekmek kabuğu elde edin. Maydanoz ve dereotun yıkayıp ince ince doğrayın. Ekmeği, maydanozu ve dereotunu karıştırıp üzerine tuz ve biber ekleyin. Balıkları ızgarada pişirin. Sonra balık filetonun üst yüzüne hardal sürüp, ekmekli karışımı hardalın üzerine dökün. Yüksek ısıdaki bir fırının üst rafında çabucak pişirin. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.