![]() |
ForumSinsi Sohbet Odası
Evet arkadaşlar ben baktım ForumSinsi'nin sohbet konusunu göremedim ve ben açtım burda sohbet edebiliriz.
Eee kim var kim yok |
Cevap : ForumSinsi Sohbet Odası
Ve arkadaşlardan birisinden bu konuyu sabitlemelerini istiyorum çünkü bu konu sohbet konusu olduğundan sabitlenmeli.
|
nasılsın şekil çoçuk
|
İiyim sen nasılsın ama ben bu konuyu sabitlemenizi istedim.
|
geyik odasında ve tanışma bölümünde sabitlenmiş benzer konular var..:s..ama fazla sohbetin zararı olmas tabi..tşk konu için
|
konuşalım o zaman kimler var bakim burada:24:25
|
benn warmmm..xD..nasısınısss millett..
|
ben iyiyim sağol teşekkür ederim sen nasılsın bu arada isim ney öğrenebilirmiyim
|
tabi ööğrenebilirsinn ismim büşra..;) senin isim eroldu galiba..bende ii sayılırım ya saol..öyle sınavlar okul fln geçinip gidiyorus:D
|
Hım çoktan beri buradayız ama tanıma fırsatımız olmuyor işte memnun oldum tanıdığıma büşra bende evet erol isim
|
memnun oldmm tanıştığıma..;)..ya forumda uzn zamandır nickini görüp kendisi hakkında hiç bişey bilmediğim bi sürü insan var..ama giderek tanıyormm işte bööle yavaş yavaş..:)
|
Hım güzel insanları tanımak hem güzel dosluklarda kuruluyor bilgilerde edinebiliyoruz herkez nerde çağırsak mı gelirler mi ki büşra:57::24:25
|
gelirler belki :D ama benm gitmem lasmm malesef inş başka bi zaman konuşuruss erol abicm..:) hayırlı akşamlar..
|
tamam kib görüşürüz yine
|
Ya arkadaşlar beni anlamıyorsunuz.Burası geyik bölümü adı üstünde geyik yani muhabbet geyiğin ana konusuda muhabbettir.Ondan bu konuuy sabitlemelisiniz.
|