![]() |
Şeytanla Tanışma...
Haziran 24, 2006 10:23 PM
balıkkesırde bır kız lısesının yatakhanesındekı kızlar bırbırlerıne hıkayeler anlatıyolarmıs.bı kız baslaması seytanla ılgılı yok seytan mılletın bedenıne gırıyomus yok ayakları tersmıs falan fılan o anda hepsı tırsmaya baslamıs..Neyse konusulduktan sonra herkes yatmıs aralarında en cok korkanlardan bırı sıkısmıs.Tuvalete gıtmek ıstıyomus ama korkusundan gıdemıyomus..Arkadasını dürtmüs demis hadi tuvalete gıdelım aksınde o cagırdıgı kızda onun gıbı korkumus zar zor uyumus..Kalkmakta ıstemıyomus ama arkadası ısrar edınce kalkmıs..neyse bunlar tuvalete gıtmıs arkadasıda onu dısarda beklıyomus..sonra tuvaletten bı degısık cıkmıs sasırmıs ayaklarına bı baksın ayakları tersmıs kız korkmus cıglık cıglıga kosmaya baslamıs o anda korıdorda ogretmenını gormus ogretmenıne ''Arkadasımın ruhuna seytan gırmıs ayaklarıda terstı'' felan demıs o anda ogretmenı'' aynı benım gıbı tersmı''demıs kız onda hocasınında ayaklarını ters gorunce o anda aklını kaybetmiş alıntıdır |
Cevap : Şeytanla Tanışma...
:) bulmuşlar da tövbe yarabbi. Elinize sağlık.
|
Teşekkür ederim
|
:S:S ilginç valla...
tşkler.. |
gerçek değil bence
böyle şeyler inanırım am buna inanmadım |
bence çok fena fake !.. şeytan korkutur ama konuşmZ
|
ulen yaşim 26 bunlarca hikayeyi evire cevire defalarca anlattim :)) cok kekleniorsunuz cocuklar akliniz böyle seylere tkaacaginiza biraz kitaplara taksaydiniz..simdi alimdiniz :))
|
evet ya hayatta böyle şeyler oluyo.ama yinede Allah böyle şeyler yaşatmasın
|
saçma geldi bana ...yine de sağol
|
anlamadığım hadi diyelimki bu olay gerçek,kişiler gerçek,kız aklını kaçırdıysa koridorda hocasının benım ayaklarım gibimi dediğini kim söledi.koridorda tekdiler sonuçta değil mi?
konunun gerçekliği konusunda bir iddiam yok ama insanlara bu tür durumlarda ne yapmaları gerektiği anlatılmalı bence.ne var yani,arada sırada her insan korkutulabilir azıcık.sen sığınacağın dalı,söyleyeceğin sözleri(kelime-i şahadet gibi)bilirsen ne aklını yitirirsin nede tuvalete gitmek zorunda kalırsın =) konu için saol. |
bayaa ilginç geldi doğrusu
|
KOrktum BAşta AMa yorumlara bakınca rahatladım hehehe
|
EEEEE aklını kaybeden kızmı bunları anlatmış.... PALAVRA BEEE
|
saçmalık bnce uydurma
|
seytan asla bi insanın karşısına çıkmaz onun amacı korkutmak değil amacı kötülük bu hikaye ya yalan yada şaka yapmışlar
|