![]() |
Forumun En'lerini Oluşturalım ( genel )
1. En Güzel Nick:
2. En Güzel Avatar: 3. En Güzel Imza: 4.En sevdiğiniz Üye: 5. En Popüler Üye: 6. En Karizma Üye: 7. En Duygusal Üye: 8. En Cadı Üye: 9. En Komik Üye: 10. En Çapkın Üye: 11. En Geveze Üye: 12. En Şirin Üye 13. En Mütevazi Üye: 14. En Ciddi Üye: 15. En Saygılı Üye: 16. En Sabırlı / Anlayışlı Üye: 17. En Yardımsever Üye: 18. En Paylaşımcı Üye: 19.En çok rastladığınız üye : 20.En Hazır Cevap Üye : 21.En Dertli Üye : 22.En Mutlu Üye : 23.En Hanımefendi Üye: 24.En Beyefendi Üye: 25. En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: 26. En Merak Edilen Üye: 27.En Dost Canlısı Üye: 28. En uyumlu Cift : 29. En Yakışıklı Erkek üye : 30. En Güzel Bayan Üye : |
Cevap : Forumun En'lerini Oluşturalım ( genel )
8. En Cadı Üye:gülgüzeli :D:D
|
en manyak üyesi de benm_CFS
|
En Şirin Üye_black_rose
|
. En Yardımsever Üye:Sevgili KAPLAN ve Sevgili MATE....
|
En duygusalı:Gözyaşı...
|
27.En Dost Canlısı Üye=>suskun..:)
|
En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: gülgüzeli..
|
En sevimlisi Suskun:ashamed0002:
En hanımefendisi Sengül ve Su perisi En kardeşi esmer yar ve fbligirl En merak ettiğim Gülgüzeli ben onu ilk siteye geldiğimde başka bir siteden arkadaşım gelecekti o sandım o yüzden |
Obstinate>>8. En Cadı Üye:gülgüzeli :D:D ne cadılığımı gördün ya:)) buarada en sarhoş yok malesef:) olsaydı kesinlikle obstinate derdim tabii Rahatsızı da unutmamak lazım:) esmer_yar>>En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: gülgüzeli.. İnşallah tanışırız bitanesi teşekkür ediyorum.... Gözyaşı>>En merak ettiğim Gülgüzeli ben onu ilk siteye geldiğimde başka bir siteden arkadaşım gelecekti o sandım o yüzden :))Arkadaşım açıklama biraz tuafıma gitti ama neyse:) evet hatırlıyorum sormuştun bana, bende olmadığımı söylemiştim. 1. En Güzel Nick: 2. En Güzel Avatar: 3. En Güzel Imza: 4.En sevdiğiniz Üye: 5. En Popüler Üye: 6. En Karizma Üye: 7. En Duygusal Üye: Gözyaşı 8. En Cadı Üye: Benmişim:) başka varmı bilemicem :) 9. En Komik Üye: obstinate:)) 10. En Çapkın Üye: 11. En Geveze Üye: 12. En Şirin Üye:black_rose 13. En Mütevazi Üye: Kaplan 14. En Ciddi Üye: şengül abla 15. En Saygılı Üye: 16. En Sabırlı / Anlayışlı Üye:Kesinlikle Sevgili Kaplan 17. En Yardımsever Üye: Ratsız,Kaplan,mate, 18. En Paylaşımcı Üye: 19.En çok rastladığınız üye : obstinate,Kaplan,black_rose,gözyaşı, 20.En Hazır Cevap Üye : Rahatsız,mate:) 21.En Dertli Üye : 22.En Mutlu Üye : 23.En Hanımefendi Üye: şengül ablacığım superisi ve berna 24.En Beyefendi Üye: Kaplan,rahatsız ve gözyaşı 25. En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: 26. En Merak Edilen Üye: 27.En Dost Canlısı Üye:mate,rahatsız,suskun 28. En uyumlu Cift : 29. En Yakışıklı Erkek üye :Bildiğim daha doğrusu gördüğüm kişiler arasında şimdilik:)) sevgili arkadaşım Rahatsız 30. En Güzel Bayan Üye:Bukett,mate diğerlerini bi başka zaman cevaplarım:)) konu için teşekkürler... |
1. En Güzel Nick: inci tanesi , ve fbgirl nede olsa fernerliyiz :D
2. En Güzel Avatar:esmer_yar avatarı gayet anlamlı 3. En Güzel Imza: suskun gerçekten güzel bir imza benden bişiler var .. bu arada en cadı üye cadı silviya adı üstünde :D bunun dışında mate en hanımefendi üyesi bu forumun... ha bide en gıcık gülgüzeli dermişim.... :D |
En Paylaşımcı Üye:gülgüzeli
|
en güzel bayan üye somebody............ :)
|
en yeni üye:chatlak:)
|
Gülgüzeli;
20.En Hazır Cevap Üye : Rahatsız,mate:) bu iyi mi kötümü anlamıdın yahu :))))Yazık çok çektin bizden dimi :) Obsinate: Çok teşekkür ederim güzel bir "en" kategorisi. Bende yapayım bari: 1. En Güzel Nick: Rahatsız 2. En Güzel Avatar:cadi_silvia (rumuzu ile çok uyumlu ve çok şirin) 3. En Güzel Imza:Gülgüzeli (Çoğu zaman için iyi bir hatırlatma ) 4.En sevdiğiniz Üye: Hmm :) Bessraa 5. En Popüler Üye:Şu aralar gülgüzeli 6. En Karizma Üye: [KAPLAN] 7. En Duygusal Üye: Gözyaşı 8. En Cadı Üye: bukettt 9. En Komik Üye:? 10. En Çapkın Üye:Rahatsız 11. En Geveze Üye:? 12. En Şirin Üye:pesimistt 13. En Mütevazi Üye:Gülgüzeli, Suskun 14. En Ciddi Üye: [KAPLAN] 15. En Saygılı Üye:Ben kimseden bir saygısızlık görmediğim için hepsi 16. En Sabırlı / Anlayışlı Üye: Ben :) 17. En Yardımsever Üye:Suskun 18. En Paylaşımcı Üye:? 19.En çok rastladığınız üye :? 20.En Hazır Cevap Üye : Rahatsız :) 21.En Dertli Üye : ? 22.En Mutlu Üye : Tatia ve Okaliptüs(onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine) 23.En Hanımefendi Üye:Öncelikle Şengül ablam, su_perisive okaliptüs(ki artık maalesef yok) 24.En Beyefendi Üye:[KAPLAN],Rahatsız,Obsinate,Gözyaşı 25. En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye:Şengül ablam 26. En Merak Edilen Üye:[KAPLAN] 27.En Dost Canlısı Üye:Esmeryar 28. En uyumlu Cift :Ben ve Bessraa :)) 29. En Yakışıklı Erkek üye : Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla tabi ki Rahatsız ve [KAPLAN] birde sevgili dostum emre2006 (Başka hiç bir erkek üyemizi görmedim) 30. En Güzel Bayan Üye :Bayan üyelerimizin hepsi güzel (ciddiyim) |