![]() |
Hiç Pozitif Bişey Yokmu Diyen Adama Müthiş Cevap :)))
> >evine telefon acar, bahcivana sorar:"Nasil her sey yolunda mi?"- Yolunda.
> >Yalniz, kuregin sapi kirildi onu tamir etmeye calisiyorum.- Neden kirildi?- > >Kopeginize mezar kazarken, zorlamisim, bu yuzden kirildi.- Nee! Kopegim > >oldu mu?- Havuza dustu oldu.- Benim kopegim cok iyi yuzerdi; nasil havuzda > >olur?- Ama havuzun suyu bosalmisti, betona cakildi; bu yuzden hayatini > >kaybetti.- Daha havuzu yeni doldurtmustum. Neden bosalttiniz?- Biz degil > >itfaiyeciler bosaltti. Cunku evdeki yangini sondurmek icin ilâve suya > >ihtiyac duydular.- Evde yangin mi cikti?- Evet efendim. Annenizin vefati > >dolayisiyla cok sayida insan geldi. Birsigara izmaritinden kâgitlar, > >ardindan da perde tutusmus. O kalabaliktafarkina varamadik.- Annem nasil > >oldu? Sapasaglamdi.- Haklisiniz. Biz de sasirdik ama, sizin yatak odaniza > >bir sey bakmayagirmis. Yatakta karinizla en yakin arkadasinizi gorunce > >kalbine inmis.- Yahu hic pozitif bir haber yok mu? Bunaldim.- Olmaz olur > >mu? Var. Gecen gun siz AIDS testi yaptirmistiniz ya.. Iste onun neticesi > >pozitif cikti. |
Cevap : Hiç Pozitif Bişey Yokmu Diyen Adama Müthiş Cevap :)))
VALLA BENİMDE İÇİN DARALDI YAA YAZIK BU SAATTEN SONRO KEŞKE ODA NEGATİF OLSAYDI DEMİŞTİR ADAM:)
|
GÜZELMİŞ ELİNESAGLIK
|
fatmanur,sudenaz,lescom>>Teşekkürler vakit ayırdığınız için.
|
çok hoşmuşşşş:38:38
|
Vakit ayırdığın için teşekkürler...
|
güzelmiş eekerine saglık |
Seninde okuyan gözlerine sağlık sevgili arkadaşım
|