![]() |
Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423326 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 03-05-2010 Kurum Tipi A Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim Okulu Telefon 0 256 5184915 Belge Geçer: 0 256 5184915 Adresi YENİCAMİ MH.ŞAKİR AKAY SK.NO:1 09200 Söke/AYDIN Mahalle Adı Merkez Yenicami Mah. Bina Yapımı Hayırsever Hizmete Giriş Yılı 1961 İlçe/Belde/Köy Merkez Bina Durmu Kendi Binası Lojman Durumu Yok Merkeze Uzaklık Merkezde İle Uzaklık 50 km Merkeze Ulaşım --- Ort. Kira Gideri 300 - 400 T Memur 1 Teknisyen --- Sayman Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: HACIKAZIMOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİCAMİ MAH. ŞAKİR AKAY SK. NO:1 Telefon Numarası: 2565184915 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Söke MEM e-kunye:Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |