ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Anketler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=583)
-   -   Fırsat Verseler (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=40254)

tilki 03-04-2008 01:51 AM

Fırsat Verseler

Bir gün size türkiyenin 81 ilinden 10 nu gezme fırsatını sunsalar nereleri gezerdiniz

Gözyaşı 03-04-2008 10:54 AM

Cevap : Fırsat Verseler

İstanbul Fetiye İzmir İskenderun Kütahya Erzurum Hatay Ankara Diyarbakır Bodrum

woktarock 03-04-2008 11:38 AM

ne desem inanmasın ama yine de sorayımm DOGU hariç gerisi her yeri.....İstersen sayım ( Ankara,izmir,antalya,bodrum,manisa,kastamonu,sinop ,kayseri,eşkişehir,balıkesi,bandırma,niğde,ç orum,amasya,samsun,rize,ordu,trabzon,konya,izmit,b olu,muğla,aydın,adana,hatay,Fln fln yerleri gezmiştim hatta çok severim gezmeye ve gezmeye devam edecem

suskun 03-04-2008 11:40 AM

Neden doğu hariç??

woktarock 03-04-2008 11:48 AM

Alıntı:

suskun tafarından gönderildi (Mesaj 184854)
Neden doğu hariç??

çünkü sakat bi şehir oldugun için korkuyorum gitmemi...

suskun 03-04-2008 12:09 PM

Alıntı:

woktarock tafarından gönderildi (Mesaj 184855)

peki teşekkürler cevap veme inceliğinde bulunduğunuz için:ashamed0002:

Benim gitmek istediğim 10 şehir:manisa,tunceli,trabzon,rize,eskişehir,kır klareli,karabük,erzincan,çorum,kıbrıs........

Çok şehir gezdiğim için yukardakileri sölemek zorunda kaldım.gittiğim yerleride yazıyım:Antalya,Bodrum,Ankara.Amasya,Mersin,Burs a,Balıkesir,İzmir,İzmit,(Daha aklıma gelmiyor:)

woktarock 03-04-2008 12:13 PM

anlıyorum sizinle yarışmak istermem sacede elinde geleni şöyledim hayırlı geziler dilerim...

serokkaya 03-04-2008 12:31 PM

Alıntı:

woktarock tafarından gönderildi (Mesaj 184853)
ne desem inanmasın ama yine de sorayımm DOGU hariç gerisi her yeri.....İstersen sayım ( Ankara,izmir,antalya,bodrum,manisa,kastamonu,sinop ,kayseri,eşkişehir,balıkesi,bandırma,niğde,ç orum,amasya,samsun,rize,ordu,trabzon,konya,izmit,b olu,muğla,aydın,adana,hatay,Fln fln yerleri gezmiştim hatta çok severim gezmeye ve gezmeye devam edecem

ben hakkari-yüksekova da yaşıyorum.buyur gel bekleriz.burası sakat bir yer değil.tv de her anlatılana inanmayın.adam yemiyoruz...
gezmek istediÄŸiim ÅŸehirler : kayseri,gaziantep,antalya,izmir,istanbul,bursa,muÄ Ÿla,eskiÅŸehir,manisa,kütahya....

suskun 03-04-2008 12:32 PM

Alıntı:

woktarock tafarından gönderildi (Mesaj 184859)
anlıyorum sizinle yarışmak istermem sacede elinde geleni şöyledim hayırlı geziler dilerim...

yarışmak için yazmadım estağfurullah sadece sorunun formatına uyarak cevap verdim!....

woktarock 03-04-2008 12:36 PM

Yorum yok....

Gözyaşı 03-04-2008 01:31 PM

Alıntı:

woktarock tafarından gönderildi (Mesaj 184855)

Korkunun ecele faydası yok ben diyarbakırda yaptım askerliği onlar senden korksun ben erzurum ve diyarbakırı görmek isterim oralarda bizim topraklarımız ama sen istemiyorsan önemlideğil yazmazsın olur biter

suskun 03-04-2008 02:42 PM

Alıntı:

Gözyaşı tafarından gönderildi (Mesaj 184877)
Korkunun ecele faydası yok ben diyarbakırda yaptım askerliği onlar senden korksun ben erzurum ve diyarbakırı görmek isterim oralarda bizim topraklarımız ama sen istemiyorsan önemlideğil yazmazsın olur biter

:26:çok doğru.......

woktarock 03-04-2008 02:47 PM

Eywallah....:close_tema:

tilki 03-05-2008 12:18 AM

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim dogu da görülmesi gereken o kadar güzel yerler varki anlatmakla olmaz gidip görmekle olur elimde şuan resim yok olsa gönderirdim

merve16 03-25-2008 11:19 PM

bence de doğu da çok güzel-yani resimlerden gördüğüm kadarıyla-ayrıca hepimiz insanız ve hepimiz türkiyede yaşıyoruz niye doğu-batı diye ayırıyoruz anlamıyorum neyse cevaba gelirsek valla ben daha bu yaşıma kadar bi tek antalya yı gördüm o yüzden her yere gitmek görmek isterdim...