![]() |
Anne Ben Gothic Oldum..!
+yavrum biz babanla senin böyle giyinmene karşıyız. -anne ben gothic oldum. +üstelik bu piercingler hiç de steril ortamlarda yapılmıyor. -anne ben gothic oldum diyorum sana. +ama canımıniçi bak koyu renk makyaj da hiç yakışmamış sana. -anne ben gothic oldum ve kararlıyım. +bak neriman teyzenlere gidicez, hadi değiş üstünü. -ama anne ben gothic oldum yaa. +oğlu sedat da yeni gelmiş üniversiteden.* -hebeleeee +hadi şu eteği giy, buna mavi makyaj da iyi gider, halka küpelerini de taktın mı ... **************** anne ben gothic oldum + bey, beeey, koş koş oğlan gothic olmuş, ateşide yok, oğlum yat hemen ben sana bi ıhlamur kaynatıp geliyorum.... bey kalk, hemen bi doktora götürelim ***************** +anne ben gothic oldum - ne dedin yavrum, anlamadım (meşguldür, çamaşır yıkamaktadır, ses gürültü vs) +gothic oldum diyorum gothic..! - anlayamıyorum ne dediğini de, akşam amcanlara gidicez bayram ziyaretine, o üstündekileri değiştir adam gibi bişiler giyin. + peki... (boynu bükük itaat) ****************** -anne ben gothic oldum! +hıhı tamam, şu tuzluğu da sofraya götürüver... ******************* +anne ben gothic oldum!! -ee naapalım, nasıl yardım edebilirim sana, eşşek kadar kızsın utanmıyor musun sorunlarını bize söylemeye git kendin hallet. +anne!! ben tarzımdan bahsediyorum -tarzın mı? senin tarzın mı var kızım. şu kaküllerden de vazgeç eblehler gibi görünüyorsun, halbuki ufffacıcık alnın var +anne moda bu -modana senin seni doğuracağıma taş doğursaydım....gothicmiş heh önce bi işe gir, elin ekmek tutsun sonra ol ne olacaksan dinden imandan çıkarmayın adamı. ************************* + anne ben gothic oldum.. - bende zamanında gothicim yavrum.. + !!??.. nası ya?! -gel otur şöyle o zamanları anlatayım sana.. +!!??... **************************** -anne ben gothic oldum! +kızım ben sana gotik olamazsın demedim..adam olamazsın dedim.. -ama anne??!!? **************************** +anne ben gothic oldum. -hadi hayırlısı kızım. *************************** +anne ben gothic oldum -yavrum daha geçen gün tikky olmuştun **************************** +anne ben gothic oldum -ahh kızım.. ben sana dedim havalar soğuk dikkat et diye +?!?? -bak betin benzin atmış..bembeyaz olmuşsun.. dur ben sana bi nane limon kaynatayım.. ************************** anne ben gotik oldum... + ne tik, ne tik? - gotik, anne, gotik + ah evladım benim, biliyordum ben senin birgün bir baltaya sap olacağını. sigortası,emekli sandığı falan var mı bari evladım? ******************************* -anne ben gothic oldum +ben de diyodum ki niye eve un dayanmıyor ******************************* -anne ben gothic oldum.. -kızım baban sana gotik olmak yok demedi mi? |
Cevap : Anne Ben Gothic Oldum..!
-anne ben gothic oldum
+ben de diyodum ki niye eve un dayanmıyor =)=) Teşekkürler..İlginç tepkiler:)bide ben deniyim ne diycek:) |