![]() |
Duaa
ALLAHIM!
BANA ÖYLE BIR GÖNÜL VER KI: Bir kurulusun tepe noktasinda yetkili olsam bile, bunu asla baska sekilde kullanmamaliyim. Günlük yasamda 'ben' yerine, daha çok 'sen' sözcügünü kullanabileyim... BANA ÖYLE BIR SEVGI VER KI: Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çogalsin daha da sevdikçe, doldursun sarsin çevremi. Hatta düsmanlarimi da sevebileyim... BANA ÖYLE BIR GÜÇ VER KI: Herkesten daha çok çalisabileyim, tutsak düsmeyeyim doganin kosullarina, esim ve çocuklarimi da mutlu et ki, mutlulugu baskalarina da götürebileyim... BANA ÖYLE BIR SAGLIK VER KI: Düsünebileyim, konusabileyim. BANA ÖYLE BIR ERDEM VER KI: Ibadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten bugulanmis gözlerle, tesekkür edenlere; bir sey yapmadim, animsamiyorum diyebileyim. BANA ÖYLE BIR YETENEK VER KI: Iyi es, baba, anne, iyi komsu, iyi arkadas, iyi vatandas olabileyim. BANA ÖYLE BIR UMUT VER KI: Bugüne kadar yapmis oldugum hatalar için karamsarliga düsmeyeyim, Her seyden aklanmis olarak yasama yeniden baslamak üzere bagislanabilecegimi bileyim. BANA ÖYLE BIR ANLAYIS VER KI: düsünebildigim, yargilayabildigim, inandigim, kahroldugum, varoldugum su anda bu sözleri söyleyebildigim için sükredebileyim. BANA ÖYLE BIR TALIH VER KI: Yillar sonra beni hatirlayanlar 'herkese iyilik eden, tüm insanlari seven, o düzeyde de sevilen bir kisiydi ' diye konussunlar ve ben de huzur içinde olabileyim. BANA ÖYLE BIR IRADE VER KI: Bir gün yenilip, içimdeki seytanin kurallarina dogru yönelirsem; bu bir düsünce ise düsüncemi, bu bir adim ise ayagimi, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim. BANA ÖYLE BIR SABIR VER KI: Sükûneti bulayim, durabileyim, düsünebileyim. AMIN http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız..! Üye Olmak İçin Tıklayınız... |