![]() |
Üniversitede Okumak Akrabaya Anlatmaktan Daha Kolay
Üniversitede Okumak Akrabaya Anlatmaktan Daha Kolay
dede:nereyi kazandın evladım öss sonuçlarını yeni öğrenmiş ve mutluluktan uçan bünye: boğaziçi üniversitesi endüstri mühendisliği(artık kişi hayran bakışlara maruz kalmayı, övülmeyi, ilahlaştırlımayı beklemektedir. e kolay değil tabi ilk 100e girmiştir) dede: e oğlum kazanamadın mı ablan gibi bi doktorluk filan(kişinin ablası konya-tıpta okumaktadır) o kadar da çalış dedik sana. .................................................. .................................................. .... -sen simdi neyi bitirdin evladim? -sosyoloji teyze. -hmmm, iyi iyi. ....sessizlik.... ....sessizlik... -şimdi evladim o dedigin ne oluyor? - simdi toplum, insan, bidi bidi bidi..... -hmmmm. ...sessizlik... ...sessizlik... - peki onu bitirdin ne oldun, sosyalist mi? .................................................. .................................................. .... - sen nereyi kazandin şimdi kaca gectin kizim? - hukuktayim ben halime teyze, 2ye gectim işte. - haa doktor mu olucan. - yok o tip!!!?!!! bu hukuk. - haa ne olucan ki? - işte allah ne verdiyse .................................................. .................................................. .... -sen hangi bölümde okuyodun? -computer and instructional technology teacher education -ben de senin.. -??? .................................................. .................................................. ... -okul okudunmu? -evet!(gene geliyoruz) -bolum neydi evladim? -iklimlendirme ve sogutma. -hava durumu yani? -yok hayır ısıtma soğutma urunleri uretim tasarım ve planlaması gibi bisey yani. -buzdolapcımı olacan yani. -senin ta ...... .................................................. .................................................. .... - kızım nerede okuyosun sen - ulaştırma'da - o ne yav öyle şoför mü olucan? - yok, yol inşaatı öğreniyoruz - zuhahhaaha, desene kelimenin tam anlamıyla kaldırım mühendisi olucan. .................................................. .................................................. ... akraba: okuyo musun evladim? kanka: evet amca hava harp okulu'ndayim. akraba: ne olcan mezun olunca sen simdi? kanka: havaci subay, becerebilirsem havaci pilot subay. akraba: hıı calisirsan assubay da olabiliyosun di mi? calis calis assubaylik daha iyi. kanka: #!&%+!??????? .................................................. .................................................. .... birebir yasanmistir -nerde okuyosun yavrum sen -istanbul üniversitesi teyze -güzeeel.hangi bölüm peki? -ingiliz dili ve edebiyati -hmmmm.eeeaa neyse olsun .................................................. .................................................. .... -ne okuyorsun? -telekomünikasyon mühendisliği -o ne? -haberleşme -iki senelik mi? -yok teyze, açıköğretim .................................................. .................................................. ............................... ilk başlarda.. - ne okuyosun? - astronomi - hadi ya ee falcı mı olcan ehuheuh - bak şimdi şöyle o astroloji aslında bıdı bıdı vıd vıd... - ee astronot olcan ozaman? uzaya mı çıkçan ehueuh .................................................. .................................................. ............................... - okul/ bölüm neydi genç ? - istanbul universitesi orman fakultesi - hmm. bitirince ne olucan peki ? - tarzan. Alıntı. |