![]() |
İslamiyet.Gen.Tr.Hatim.Grubu 7.Hafta Hatmimiz 218.Hatim
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
euzubillahimineşşeydanirracim bismillahirrahmanirrahim hatmimizi Allah celle celalühü rızası için peygamber efendimizin şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz Allah kabul eylesin 1.cüz...Gülen76 2.cüz...Mukaddes Şen..................okundu 3.cüz...Ayşe dal..........................okundu 4.cüz...Arzu74 5.cüz...Koşkun 6.cüz...Ndyzlf 7.cüz..........Zümra....................okundu 8.cüz..........Gurakarcem....................okun d u 9.cüz..........G.kayınvalidesi.................. .. okundu 10.cüz..........G.annesi....................okund u 11.cüz..........Şenay 12.cüz..........Ş.annesi 13.cüz.........Kalbun Kesir.................okundu 14.cüz.........Azerbaycanli 15.cüz........Elifimbenim...............okundu 16.cüz.......Kurana Sevdalı...............okundu 17.cüz......Mavci.........................okundu 18.cüz......Hanife deniz..................okundu 19.cüz......Elifeslem 20.cüz......Arzu74 21.cüz......Cakdoc...........................okun d u 22.cüz....Azerbaycanli annesi 23.cüz....Azerbaycanli ablası 24.cüz...Mir Erhan...........................okundu 25.cüz...Kalbunkesir ark.Şeymanur 26.cüz...Su eda...............................okundu 27.cüz...Su eda yengesi.....................okundu 28.cüz...İsfa91 29.cüz...Hüzünlü....................okundu 30.cüz...Gözyaşı14 |