![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -15.Hafta Hatmimiz- (226 Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz..............Azerbaycanli ablası 2.cüz..............Mir Erhan 3.cüz..............Ykp0038 4.cüz................Su eda 5.cüz................Su eda yengesi 6.cüz................İsfa91 7.cüz................Hüzünlü 8.cüz................Gözyaşı14 9.cüz................Gülen76 10.cüz................Mukaddes Şen 11.cüz................Ayşe Dal 12.cüz................Arzu74 13.cüz..............Koşkun 14.cüz..............Ndyzlf 15.cüz..............Zümra 16.cüz..............Gurakarcem 17.cüz..............G.kayınvalidesi 18.cüz..............G.annesi 19.cüz..............Şenay 20.cüz..............Ş.annesi 21.cüz..............Kalbun Kesir 22.cüz..............Azerbaycanli 23.cüz..............Elifimbenim 24.cüz..............Kurana Sevdalı 25.cüz..............Mavci 26.cüz..............Hanife deniz 27.cüz..............Elifeslem 28.cüz..............Arzu74 29.cüz..............Cakdoc 30.cüz..............Azerbaycanli annesi |