![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu 9.Hafta Hatmimiz 220.Hatim
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
euzubillahimineşşeydanirracim bismillahirrahmanirrahim hatmimizi Allah celle celalühü rızası için peygamber efendimizin şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz Allah kabul eylesin 1.cüz...Hüzünlü.......................okundu 2.cüz...Gözyaşı14 3.cüz...Gülen76 4.cüz...Mukaddes Şen 5.cüz...Ayşe dal..........................okundu 6.cüz...Arzu74..........................okundu 7.cüz...Koşkun 8.cüz...Ndyzlf 9.cüz..........Zümra..........................ok un du 10.cüz..........Gurakarcem 11.cüz..........G.kayınvalidesi 12.cüz..........G.annesi 13.cüz..........Şenay 14.cüz..........Ş.annesi 15.cüz.........Kalbun Kesir...................okundu 16.cüz.........Azerbaycanli 17.cüz........Elifimbenim 18.cüz.......Kurana Sevdalı...............okundu 19.cüz......Mavci..........................okundu 20.cüz......Hanife deniz..................okundu 21.cüz......Elifeslem 22.cüz......Arzu74..........................okund u 23.cüz......Cakdoc........................okundu 24.cüz....Azerbaycanli annesi 25.cüz....Azerbaycanli ablası 26.cüz...Mir Erhan 27.cüz...Rana 28.cüz...Su eda...............................okundu 29.cüz...Su eda yengesi.....................okundu 30.cüz...İsfa91 |