![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu 10.Hafta Hatmimiz 221.Hatim
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
euzubillahimineşşeydanirracim bismillahirrahmanirrahim hatmimizi Allah celle celalühü rızası için peygamber efendimizin şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz Allah kabul eylesin 1.cüz...İsfa91 2.cüz...Hüzünlü..........................okund u 3.cüz...Gözyaşı14 4.cüz...Gülen76 5.cüz...Mukaddes Şen 6.cüz...Ayşe dal..........................okundu 7.cüz...Arzu74 8.cüz...Koşkun 9.cüz...Ndyzlf 10.cüz..........Zümra..........................o ku ndu 11.cüz..........Gurakarcem....................... . ..okundu 12.cüz..........G.kayınvalidesi................. .. .......okundu 13.cüz..........G.annesi......................... . okundu 14.cüz..........Şenay 15.cüz..........Ş.annesi 16.cüz.........Kalbun Kesir..........................okundu 17.cüz.........Azerbaycanli 18.cüz........Elifimbenim 19.cüz.......Kurana Sevdalı.......................okundu 20.cüz......Mavci.........................okundu 21.cüz......Hanife deniz..........................okundu 22.cüz......Elifeslem.....................okundu 23.cüz......Arzu74 24.cüz......Cakdoc..........................okund u 25.cüz....Azerbaycanli annesi 26.cüz....Azerbaycanli ablası 27.cüz...Mir Erhan..........................okundu 28.cüz...ykp0038 29.cüz...Su eda..........................okundu 30.cüz...Su eda yengesi..........................okundu |