![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -12.Hafta Hatmimiz- (223 Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz................Su eda 2.cüz................Su eda yengesi 3.cüz................İsfa91 4.cüz................Hüzünlü 5.cüz................Gözyaşı14 6.cüz................Gülen76 7.cüz................Mukaddes Şen 8.cüz................Ayşe Dal 9.cüz................Arzu74 10.cüz..............Koşkun 11.cüz..............Ndyzlf 12.cüz..............Zümra 13.cüz..............Gurakarcem 14.cüz..............G.kayınvalidesi 15.cüz..............G.annesi 16.cüz..............Şenay 17.cüz..............Ş.annesi 18.cüz..............Kalbun Kesir 19.cüz..............Azerbaycanli 20.cüz..............Elifimbenim 21.cüz..............Kurana Sevdalı 22.cüz..............Mavci 23.cüz..............Hanife deniz 24.cüz..............Elifeslem 25.cüz..............Arzu74 26.cüz..............Cakdoc 27.cüz..............Azerbaycanli annesi 28.cüz..............Azerbaycanli ablası 29.cüz..............Mir Erhan 30.cüz..............Ykp0038 |