![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -13.Hafta Hatmimiz- (224 Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz..............Ykp0038 2.cüz................Su eda 3.cüz................Su eda yengesi 4.cüz................İsfa91 5.cüz................Hüzünlü 6.cüz................Gözyaşı14 7.cüz................Gülen76 8.cüz................Mukaddes Şen 9.cüz................Ayşe Dal 10.cüz................Arzu74 11.cüz..............Koşkun 12.cüz..............Ndyzlf 13.cüz..............Zümra 14.cüz..............Gurakarcem 15.cüz..............G.kayınvalidesi 16.cüz..............G.annesi 17.cüz..............Şenay 18.cüz..............Ş.annesi 19.cüz..............Kalbun Kesir 20.cüz..............Azerbaycanli 21.cüz..............Elifimbenim 22.cüz..............Kurana Sevdalı 23.cüz..............Mavci 24.cüz..............Hanife deniz 25.cüz..............Elifeslem 26.cüz..............Arzu74 27.cüz..............Cakdoc 28.cüz..............Azerbaycanli annesi 29.cüz..............Azerbaycanli ablası 30.cüz..............Mir Erhan |