![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -14.Hafta Hatmimiz- (225 Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz..............Mir Erhan 2.cüz..............Ykp0038 3.cüz................Su eda 4.cüz................Su eda yengesi 5.cüz................İsfa91 6.cüz................Hüzünlü 7.cüz................Gözyaşı14 8.cüz................Gülen76 9.cüz................Mukaddes Şen 10.cüz................Ayşe Dal 11.cüz................Arzu74 12.cüz..............Koşkun 13.cüz..............Ndyzlf 14.cüz..............Zümra 15.cüz..............Gurakarcem 16.cüz..............G.kayınvalidesi 17.cüz..............G.annesi 18.cüz..............Şenay 19.cüz..............Ş.annesi 20.cüz..............Kalbun Kesir 21.cüz..............Azerbaycanli 22.cüz..............Elifimbenim 23.cüz..............Kurana Sevdalı 24.cüz..............Mavci 25.cüz..............Hanife deniz 26.cüz..............Elifeslem 27.cüz..............Arzu74 28.cüz..............Cakdoc 29.cüz..............Azerbaycanli annesi 30.cüz..............Azerbaycanli ablası |