![]() |
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz 27.Hatmimiz (238.Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz.............Şenay 2.cüz.............Ş.annesi 3.cüz.............Kalbun Kesir 4.cüz.............Azerbaycanli 5.cüz.............Elifimbenim 6.cüz.............Kurana Sevdalı 7.cüz...............Mavci 8.cüz...............Hanife deniz 9.cüz...............Elifeslem 10.cüz...............Arzu74 11.cüz...............Cakdoc. 12.cüz...............Azerbaycanlı annesi 13.cüz...............Azerbaycanli ablası 14.cüz...............Mir Erhan 15.cüz...............Ykp0038 16.cüz.............Su eda 17.cüz.............Su eda yengesi 18.cüz.............İsfa91 19.cüz.............Hüzünlü 20.cüz........... .Gözyaşı14 21.cüz.............Gülen76 22.cüz.............Mukaddes Şen 23.cüz.............Ayşe Dal 24.cüz.............Arzu74 25.cüz.............Koşkun 26.cüz.............Ndyzlf 27.cüz.............Zümra 28.cüz.............Gurakarcem 29.cüz.............G.kayınvalidesi 30.cüz.............G.annesi |