![]() |
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz 30.Hatmimiz (241.Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz.............G.kayınvalidesi 2.cüz............Gurakarcem 3.cüz.............G.annesi 4.cüz.............Şenay 5.cüz.............Ş.annesi 6.cüz.............Kalbun Kesir 7.cüz.............Azerbaycanli 8.cüz.............Elifimbenim 9.cüz.............Kurana Sevdalı 10.cüz...............Mavci 11.cüz...............Hanife deniz 12.cüz...............Elifeslem 13.cüz...............Arzu74 14.cüz...............Cakdoc. 15.cüz...............Azerbaycanlı annesi 16.cüz...............Azerbaycanli ablası 17.cüz...............Mir Erhan 18.cüz...............Ykp0038 19.cüz.............Su eda 20.cüz.............Su eda yengesi 21.cüz.............İsfa91 22.cüz.............Hüzünlü 23.cüz........... .Gözyaşı14 24.cüz.............Gülen76 25.cüz.............Mukaddes Şen 26.cüz.............Ayşe Dal 27.cüz.............Arzu74 28.cüz.............Koşkun 29.cüz.............Ndyzlf 30.cüz.............Zümrem |