![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -16.Hafta Hatmimiz- (227. Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz...............Azerbaycanlı annesi 2.cüz..............Azerbaycanli ablası 3.cüz..............Mir Erhan 4.cüz..............Ykp0038 5.cüz................Su eda 6.cüz................Su eda yengesi 7.cüz................İsfa91 8.cüz................Hüzünlü 9.cüz................Gözyaşı14 10.cüz................Gülen76 11.cüz................Mukaddes Şen 12.cüz................Ayşe Dal 13.cüz................Arzu74 14.cüz..............Koşkun...................... .. .........OKUNDU . 15.cüz..............Ndyzlf. 16.cüz..............Zümra 17.cüz..............Gurakarcem................... . ...OKUNDU . 18.cüz..............G.kayınvalidesi............. .. ....OKUNDU . 19.cüz..............G.annesi..................... . ..........OKUNDU . 20.cüz..............Şenay 21.cüz..............Ş.annesi 22.cüz..............Kalbun Kesir......................OKUNDU . 23.cüz..............Azerbaycanli 24.cüz..............Elifimbenim 25.cüz..............Kurana Sevdalı 26.cüz..............Mavci 27.cüz..............Hanife deniz 28.cüz..............Elifeslem 29.cüz..............Arzu74 30.cüz..............Cakdoc |