![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -17.Hafta Hatmimiz- (228. Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz..............Cakdoc 2.cüz...............Azerbaycanlı annesi 3.cüz..............Azerbaycanli ablası 4.cüz..............Mir Erhan 5.cüz..............Ykp0038 6.cüz................Su eda......................................okundu 7.cüz................Su eda yengesi ....................okundu 8.cüz................İsfa91 9.cüz................Hüzünlü.................. .... ...........okundu 10.cüz................Gözyaşı14 11.cüz................Gülen76 12.cüz................Mukaddes Şen 13.cüz................Ayşe Dal .............................okundu 14.cüz................Arzu74 15.cüz..............Koşkun 16.cüz..............Ndyzlf 17.cüz..............Zümra ...............................okundu 18.cüz..............Gurakarcem 19.cüz..............G.kayınvalidesi 20.cüz..............G.annesi 21.cüz..............Şenay 22.cüz..............Ş.annesi 23.cüz..............Kalbun Kesir. 24.cüz..............Azerbaycanli 25.cüz..............Elifimbenim 26.cüz..............Kurana Sevdalı........................okundu 27.cüz..............Mavci........................ . ................okundu 28.cüz..............Hanife deniz 29.cüz..............Elifeslem 30.cüz..............Arzu74 |