![]() |
İslamiyet.Gen.Tr Hatim Grubu -19.Hafta Hatmimiz- (230. Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz..............Elifeslem 2.cüz..............Arzu74 3.cüz..............Cakdoc 4.cüz...............Azerbaycanlı annesi 5.cüz..............Azerbaycanli ablası 6.cüz..............Mir Erhan 7.cüz..............Ykp0038 8.cüz................Su eda 9.cüz................Su eda yengesi 10.cüz................İsfa91 11.cüz................Hüzünlü 12.cüz................Gözyaşı14 13.cüz................Gülen76 14.cüz................Mukaddes Şen 15.cüz................Ayşe Dal 16.cüz................Arzu74 17.cüz..............Koşkun 18.cüz..............Ndyzlf 19.cüz..............Zümra 20.cüz..............Gurakarcem 21.cüz..............G.kayınvalidesi 22.cüz..............G.annesi 23.cüz..............Şenay 24.cüz..............Ş.annesi 25.cüz..............Kalbun Kesir 26.cüz..............Azerbaycanli 27.cüz..............Elifimbenim 28.cüz..............Kurana Sevdalı 29.cüz..............Mavci 30.cüz..............Hanife deniz |