![]() |
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim (244.Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz............ 2.cüz............ 3.cüz............. 4.cüz............. 5.cüz............. 6.cüz............. 7.cüz............. 8.cüz............. 9.cüz............ 10.cüz............... 11.cüz............... 12.cüz............... 13.cüz............... 14.cüz............... 15.cüz............... 16.cüz...............serap 17.cüz...............serap 18.cüz............... 19.cüz............. 20.cüz............. 21.cüz.............elifimbenim 22.cüz............. 23.cüz........... . 24.cüz............. 25.cüz............. 26.cüz............. 27.cüz............ 28.cüz............. 29.cüz............. 30.cüz............. |
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim (244.Hatim)
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz
Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye okuyoruz. Allah celle celaluhu kabul eylesin. 1.cüz............ 2.cüz............ 3.cüz............. 4.cüz............. 5.cüz............. 6.cüz............. 7.cüz.............zümra 8.cüz............. 9.cüz............ 10.cüz............... 11.cüz............... 12.cüz............... 13.cüz............... 14.cüz............... 15.cüz............... 16.cüz...............serap 17.cüz...............serap 18.cüz............... 19.cüz............. 20.cüz............. 21.cüz.............elifimbenim 22.cüz............. 23.cüz........... . 24.cüz............. 25.cüz............. 26.cüz............. 27.cüz............ 28.cüz............. 29.cüz............. 30.cüz............. |