![]() |
Siz Olsanız Bırakır Mıydınız?
1890'lı yıllarda Amerika'da içki aleyhtarlığı...
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Tercümesi : İçkiye dokunan dudaklar bizimkilere (dudaklarımıza) dokunamayacaklar. Not : Resme bakar mısınız, siz olsanız içkiyi bırakır mıydınız? ) |
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Bu kadın babanneme çok benziyor. Amerikalı olabilir miyiz ki? |
insanın baktıkça içesi geliyor
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu kadın babanneme çok benziyor. Amerikalı olabilir miyiz ki? Evet,evet o kadın bizden biri gibi. Siz amarikalı değilde amarikalı kadın türk olablir. |
o kadının hemen solundaki de aynı bana benziyor. ne yani, ben de amerikalı mıyım
içki süper bi şey |
Yok yok bu kadın kesin babannem...
Rahmetli dedemin neden içtiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Erlik sende pek nemrutmuşsun ha |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji insanın baktıkça içesi geliyor valla ben içmem ama baktıkça benim bile içesim geldi hani |
1890'lı yıllarda Amerika'da ki erkekler biraz fazla safmış...
|
yaşasın alkolizm!!!
|
bunlardan birini öpeceğime taşı toprağı öperim ne bileyim kor ateşi öperim dah iyi... ıyyy fıyy bunlar ne böyle
hele en sol alttaki |
Belki 1890'lı yıllarda bu kadınlar güzel kabul ediliyorlardı olamaz mı??
|
1890'lı yıllarda bu kadıınlar güzel kabul ediliyorsa o erkekler gerçekten çok içiyor demektir
anca sarhoş kafayla bu kadınlar güzel görülebilir o da küçük bir itimal ya neyse |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi mavigokyuzu Belki 1890'lı yıllarda bu kadınlar güzel kabul ediliyorlardı olamaz mı?? Yok canım yaa sanmam |
bence bu yüzden içiyorlardı ve bu protestolardan sonra tüketim daha da arttı...
|
Bilmem, kac galon votka gerekir bir insana ki, bu canlilari, suhuletlerinin otesinde sadece kadin olarak dusunebilsin
|