![]() |
Kızarmış Muz Tarifi
Kızarmış Muz Malzemeleri 2-3 adet muz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı kabatma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı bal Kızartmak için sıvıyağ Kızarmış Muzun Yapılışı: Muzları 4 cm boyunda dilimliyoruz ve nişastaya buluyoruz. Un, toz şeker, süt, kabartma tozu ve vanilyayı mikserle çırpıyoruz. Muzları bu karışıma bulayıp, kızgın yağda altın rengi oluncaya kadar kızartıyoruz. Kızarmış muzları servis tabağına yerleştiriyoruz ve üzerine bal döküyoruz. afiyet olsun..... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.