![]() |
Türkiyedeki Tüm Hastahane Ve Sağlık Kuruluşları Linkleri
Eğitim Hastaneleri
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Etlik Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr.Zekai Tahir Burak Kadın Hastanesi, Ankara Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi EAH Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Ulucanlar Göz Hastanesi Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi |
Üniversite Hastaneleri
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkent Üniversitesi Hastanesi Başkent Üniversitesi Hastanesi Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi, Bostanlı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İnciraltı Ege Üniversirtesi Tıp Fakültesi ve Hastanesi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova Fatih Üniversitesi Hastanesi ve Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Marmara Üniversitesi Hastanesi Marmara Üniversitesi Hastanesi Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Trakya Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi |
Özel Hastaneler, İstanbul
Özel Çamlıca Ömür Hastanesi, Üsküdar Özel Çamlık Hastanesi, Bakırköy Özel Ömür Hayat Hastanesi, Bahçelievler Özel İlgi Hastanesi, Güngören Özel İncirli Hastanesi, Bakırköy Özel İstanbul Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel İstanbul Cerrahi Hastanesi, Şişli Özel İstanbul Göz Hastanesi, Bahçelievler Özel İstanbul Hospital, Küçükçekmece Özel İstanbul Medicine Hospital, Bağcılar Özel İstanbul Medipol Hastanesi (Esma Hatun), Kadıköy Özel 29 Mayıs Hastanesi, Fatih Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi, Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi, Kadıköy Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, Kadıköy Özel Afiyet Hastanesi, Ümraniye Özel Alman Hastanesi, Beyoğlu Özel Amerikan Hastanesi, Şişli Özel Arnavutköy Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Ataköy Dünya Göz Hastanesi, Bakırköy Özel Ataköy Hastanesi, Bahçelievler Özel Atlas hastanesi, Ümraniye Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Avcılar Özel Avcılar Hospital, Avcılar Özel Avrasya Hospital, Zeytinburnu Özel Avrupa Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Avrupa Florence Nıghtıngale Hastanesi, Şile Özel Avusturya Sen Jorj Hastanesi, Beyoğlu Özel Büyükçekmece Hastanesi, Büyükçekmece Özel Bağcılar Hastanesi, Bağcılar Özel Balat Or-Ahayım Hastanesi, Fatih Özel Bayrampaşa Göz Hastanesi, Bayrampaşa Özel Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Dünya Göz Hastanesi, Beşiktaş Özel Delta Hospital, Maltepe Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, Beşiktaş Özel Derman Hastanesi, Zeytinburnu Özel Doğan Hastanesi, Küçükçekmece Özel Dr Pakize Tarzı Hastanesi, Şişli Özel Dr Sadık Ahmet Hastanesi, Küçükçekmece Özel Duygu Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Esenler Ensar Hastanesi, Esenler Özel Esenler Hayat Hastanesi, Esenler Özel Florence Nıghtıngale Hastanesi, Şişli Özel Fransız Lape Hastanesi, Şişli Özel Göztepe Şafak Hastanesi, Kadıköy Özel Göztepe Hastanesi, Kadıköy Özel Güney Hastanesi, Esenler Özel Güngören Hastanesi, Güngören Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Gelişim Hastanesi, Bahçelievler Özel Hattat Hastanesi (Royal Green Hospital), Beşiktaş Özel Haznedar Sağlık Hastanesi, Bahçelievler Özel Hizmet Hastanesi, Bahçelievler Özel International Hospital, Bakırköy Özel J.F.Keneddy Hastanesi, Bahçelievler Özel Kadıköy Şifa Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıköy Ferihan Laçin Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıköy Vatan Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıoğlu Hastanesi, Şişli Özel Kolan Hastanesi, Güngören Özel Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesi, Şişli Özel Medical Park Hospital, Fatih Özel Medicana Hospitals Çamlıca (Çamlıca Hayat Hastanesi), Üsküdar Özel Medicana Hospitals (Avcılar Hayat Hastanesi), Avcılar Özel Meltem Doğum ve Çocuk Hastanesi, Güngören Özel Memorial Hastanesi, Şişli Özel Metropolitan Florence Nıghtıngale Hastanesi, Beşiktaş Özel Nisa Hastanesi (Hayrunnisa Hastanesi), Bahçelievler Özel Okmeydanı Hastanesi, Beyoğlu Özel Onur Hastanesi, Silivri Özel Osmanoğlu Hastanesi, Şişli Özel Pendik Şifa Hastanesi, Pendik Özel Safa Hastanesi ve Doğum Evi, Bağcılar Özel Saygı Hastanesi, Sultanbeyli Özel Silivri Millet Hastanesi, Silivri Özel Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu Özel Türkiye Gazetesi Hastanesi, Şişli Özel Tem Hastanesi, Küçükçekmece Özel Umut Hastanesi, Kartal Özel Yıldıztabya Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Yeni Ufuk Hastanesi, Bağcılar Özel Yunus Emre Hastanesi, Üsküdar |
Tedavi Merkezleri
Çamlıca Böbrek Taşı Kırma Merkezi Öteki Özel Sarıyer Kliniği İçgörü Çocuk AileDental.com Alka Radyolojik Tanı Merkezi Almed Anadolu Sağlık Merkezi ARM Anadolu Ruh Sağlığı Merkezi Böbrek taşı kırma merkezi Batı Göz Sağlığı ve Lazer Merkezi Biltaş Sağlık Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi Confi Dent Creadenta Değişim Deniz Psikolojik Danışmanlık Merkezi Dental Esthetic Dişhekimim.com Doğa Tıbbi Görüntüleme ve Laboratuarlar Grubu Ege Bireysel Gelişim Ege Jinekoloji Merkezi Ego Psikiyatri Endo-Club Tedavi Merkezi Esteplast Etkileşim Psikolojik Eğitim ve Yönetim Danışma Merkezi Eurofertil Üreme Sağlığı Merkezi Eyestar Laser EyeSTAR Lasik- Laser Tedavisi Merkezi Fizimer Formed Fransa Ayak Sağlığı Merkezi Gök Hemodiyaliz Merkezi Gardiyanoğlu Çocuk Kliniği Genart Tüp Bebek Merkezi Genkord Genmer Hera Kadın Sağlığı Merkezi Idea Kadıköy Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kadıköy Endoskopi Merkezi Kan Bankası Kemal Özkan Kolay - Duy İşitme Merkezi Lacomed Klinik Lazerli Epilasyon Ankara Mediant Medkar Ozon Sağlık Hizmetleri Pedam Pozitif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Referans Klinik Laboratuvar Rehabilitasyon.com RenalCare Sevgim Doğum ve Kadın Hastalıkları Merkezi Sinerji Fizik Tedavi Somnostar Türk Göz Enstitüsü Turkuaz Psikiyatri Merkezi Tuzla Kaplıcaları Yaşam Bankası Yaşamkent Zirve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi |
İl Sağlık Müdürlükleri
Adana Sağlık Müdürlüğü Adıyaman Sağlık Müdürlüğü Ağrı Sağlık Müdürlüğü Afyon Sağlık Müdürlüğü Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü Ankara Sağlık Müdürlüğü Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Antalya Sağlık Müdürlüğü Artvin İl Sağlık Müdürlüğü Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Batman İl Sağlık Müdürlüğü Bilecik Sağlık Müdürlüğü Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Bitlis Sağlık Müdürlüğü Bolu Sağlık Müdürlüğü Burdur Sağlık Müdürlüğü Bursa Sağlık Müdürlüğü Çanakkale Sağlık Müdürlüğü Çorum Sağlık Müdürlüğü Denizli Sağlık Müdürlüğü Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü Düzce Sağlık Müdürlüğü Edirne Sağlık Müdürlüğü Elazığ Sağlık Müdürlüğü Erzincan Sağlık Müdürlüğü Erzurum Sağlık Müdürlüğü Eskişehir Sağlık Müdürlüğü Gaziantep Sağlık Müdürlüğü Giresun Sağlık Müdürlüğü Gümüşhane Sağlık Müdürlüğü Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Isparta Sağlık Müdürlüğü İstanbul Sağlık Müdürlüğü İzmir Sağlık Müdürlüğü Kahramanmaras Sağlık Müdürlüğü Karabük Sağlik Müdürlügü Karaman Sağlık Müdürlüğü Kars İl Sağlık Müdürlüğü Kayseri Sağlık Müdürlüğü Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Kırklareli Sağlık Müdürlüğü Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Konya Sağlık Müdürlüğü Kütahya Sağlık Müdürlüğü Malatya Sağlık Müdürlüğü Manisa Sağlık Müdürlüğü Muğla Sağlık Müdürlüğü Niğde Sağlık Müdürlüğü Rize Sağlık Müdürlüğü Sakarya Sağlık Müdürlüğü Samsun Sağlık Müdürlüğü Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Sivas Sağlık Müdürlüğü Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü Tokat Sağlık Müdürlüğü Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Tunceli Sağlık Müdürlüğü Uşak İl Sağlık Müdürlüğü Van İl Sağlık Müdürlüğü Yalova Sağlık Müdürlüğü Yozgat Sağlık Müdürlüğü Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü Siirt İl Sağlık Müdürlüğü Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü Kilis İl Sağlık Müdürlüğü Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Hakkari Sağlık Müdürlüğü |
Sağlık Dernekleri
Çağdaş Eczacılar Derneği Çevre İçin Hekimler Derneği Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği İstanbul Akupunktur Derneği İzmir ve Ege Fenni Gözlükçüler Derneği Amerikan Board Sertifikalı Doktorlar Derneği (ABCD) Ankara Özel Poliklinikler Derneği Ankilozan Spondilit Hasta Derneği Birlikte Yaşam Deri ve Zührevi Hastalıkları Derneği (TÜRKDERM) Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Derneği Dost Yaşam Down Sendromu Vakfı Etimesgut Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Geriatri Derneği Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği (HAYAD) Hekim Hakları Derneği Hekimler Birliği Vakfı Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) ODTÜ Cankurtarma ve İlkyardım Topluluğu (OCİT) Ordu Tabipler Odası Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği (ODER) Sağlık Memurları Derneği Sağlık Teknisyen ve Teknikerleri Derneği Sağlık Vakfı Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Sağlıkta Umut Vakfı Sosyal Hizmet Uzmanları Dernegi (SHU) Türk Algoloji (Ağrı) Derneği Türk Eczacıları Birliği Türk Farmakoloji Derneği (TFD) Türk Gastroenteroloji Derneği Türk Gastroenteroloji Vakfı Türk Kalp Vakfı Türk Kardiyoloji Derneği Türk Klinik Biyokimya Derneği Türk Nöroloji Derneği Türk Oftalmoloji Derneği Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD ) Türk Tabipleri Birliği (TTB) Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) Türkiye Hemofili Derneği Türkiye Kızılay Derneği Türkiye Nükleer Tıp Derneği Türkiye Obezite Cerrahisi Derneği (TOSS) Türkye Klinik Nörofizyoloji EEG EMG Derneği Tıbbiyeliler Cemiyeti Tıp Bilişimi Derneği Toraks Derneği Turk Geriatri Vakfı Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği Uyku Laboratuvarı Teknisyenleri Derneği (ULTED) Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği Zihinsel ve Bedensel Engelli Çocuklar (ZİBEÇ) |