![]() |
Kadınlar Aptal Erkekleri Mi Seviyor ?
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI . Emel sana ne dediydi Nazlı... Karikatür neyinde atmayıverdin siteye... Ne dediydi Emel abla bana . aptalmı severlermiş ? şahsen sevmemde , katlanmamda Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Nazlı . Biz o yastık kıvamına gelemedik daha .aslında haklısın aman Allahhım yoksa ben , yoksa bennn .. hoşgörünüz için teşekkür ederim işte mizahi yönünüz ve kültürünüzün gücünü birde olgunluk çerçevesiyle birleştirince kendisiyle barışık bir insan portresi çıkıyor ortaya teşekkürler Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Nazlı . Ne dediydi Emel abla bana . Bak hemen abla kıvamına geldi.. Karikatürlerini beğendiydi ya.. Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Renksiz Hayaller . aptalmı severlermiş ? şahsen sevmemde , katlanmamda Bende katlanmam R.Hayaller, gerçi ben zaten niye katlanayım.. Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI . Bende katlanmam R.Hayaller, gerçi ben zaten niye katlanayım.. Bilmem =D bana enteresan demiştin konumda .. hala nasıl enteresan olduğumu anlayamadım . Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Renksiz Hayaller . Bilmem =D bana enteresan demiştin konumda .. hala nasıl enteresan olduğumu anlayamadım . Yeri gelmiş söylemişimdir, hatta iyi bişey söylemişimdir, hatırladımda ne için olduğunu unuttum.. Hatırlarsam söylerim.. Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI . Yeri gelmiş söylemişimdir, hatta iyi bişey söylemişimdir, hatırladımda ne için olduğunu unuttum.. Hatırlarsam söylerim.. Tamam (: Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI . Bak hemen abla kıvamına geldi.. Karikatürlerini beğendiydi ya.. Hm birşey demişti diimi ama seni Dasitane'ye yönlendiriyorum bkz: Alıntı: hoşgörünüz için teşekkür ederim işte mizahi yönünüz ve kültürünüzün gücünü birde olgunluk çerçevesiyle birleştirince kendisiyle barışık bir insan portresi çıkıyor ortaya teşekkürler Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Nazlı . Hm birşey demişti diimi ama seni Dasitane'ye yönlendiriyorum bkz: Bende onun için yazdım zaten, hoşgörün için.. |