![]() |
Çok Dürüst :))
Temel çok güzel bir Rus kadınıyla evlenen Dursunun karısına kafayı takmış. Ne yapsam da bu kadın...la birlikte olsam diye içi içini yiyormuş.Bir gün Temel dayanamayıp Eva’nın yanına gitmiş;
-Temel: Senden çok hoşlandım seninle birlikte olmak istiyorum der : -Eva Hay hay neden olmasın ama 100 dolarını alırım. -Temel: Tamam... o zaman ben hemen para ayarlayayım der. -Eva: Müsait olunca ben seni ararım gelirsin der. Ertesi gün Eva, Dursun işe gittikten sonra Temeli aramış; - Eva: Temele 100 doların hazırsa hemen gel der: -Temel, hazır hazır hemen geliyorum. Temel 100 doları Evaya verdikten sonra işi bitirmişler ve temel evden çıkıp gitmiş. Akşam Dursun eve geldiğinde; -Dursun: Hanım Temel bugün buraya geldimi ? -Eva: Şeyyyy… geldiiii Dursunnnn….. -Dursun, Peki sana 100 dolar verdi mi? -Eva: Şeyyy Dursunnnn beni dinleee…şeyyyy verdiiiii…… Dursun -Dursun; Temel sabah koştur koştur yanıma geldi, Dursun bana acil 100 dolar lazım öğleden sonra size uğrar yengeye bırakırım dedi… Ula bu Temel çok dürüst adam ya… |