![]() |
Lost Dizisini Bilmeyene Anlatmak....
lost dizisinin hayranı olduğum için bu sorunu çok yaşıyorum diziyi anlattığım kişilerden aldığım çoğu tepki burda yer alıyor..sizinlede paylaşmak istedim..ha bu arada lost sezon 6 bölüm 8 in en beğendiğim sahneyi de iliştiriveriyim dedim..
lost izlenirken baba odaya gelir: - kurtulamadı hala bunlar burdan ya? - yok baba, acaip şeyler oluyor, bilmiyosun hem - ne oluyor??? o kadar kişiler amma saflar - yok baba, adadaki olaylar normal değil, bambaşka şeyler oluyor - bu adam kim, dost mu düşman mı, others diolar hani? - bilmiyorum ki.. - bu dharma nın sırrı neymiş? - bilmiyorum.. - rakamların olayı neymiş? - bilmiyorum - bilmediğin şeyi niye seyrediyorsun? - heyoo, bugün çarşamba! yarına yeni bölüm geliyor, ehi ehi 4 8 15 16 23 42 ehi ehi. - ha? ne? ne sayıklıyon olm. - lost diyorum, yeni bölüm!... - hmm... - abi alakasız bir adaya uçak düşer. ada bi gari... derken sözümü keser - arzulu (lust) bir ada diyosun? - yok olm öyle değil bak. adada garip şeyler dönüyor hali hazırda çok piss. - ooo travesti felan, çoşmuşlar. zenci de var mı? - var var. bi mr. eko var (çotaaa!!!!) aha böye koyuyor kafayı. (iç ses: bi sus) - lost? + dizi işte. - hmmm, devam edelim oyuna + tamam - lost u bilio musun? + o ne? - dizi + konusu ne? - previosly on lost **vicuuuuv vooooorrrrrn** hiyaaaaeeeeeee i need you to go up through the grate and into the vents that button has to be pushed okay **ciricuuuuuv** + noluyo olm? - i crawled throuh your vents..... - bi uçak var ıssız garip bir adaya düşüyor... - ee? - işte çeşitli yeteneklere sahip insanlar kurtuluyor, adadaki garip olayları çözmeye çalışıyorlar... - sonra? - bi yandan da hayatta kalma mücadelesi... - robinson cruseo gibi bi şey yani? - tam olarak değil aslında... (gene anlatamadım) -waaaaaaltt! -sabahtan beri bağırıyosun walt walt diye ne diyosun sen alla alla yaa -walt...hmm..şey..maykılın çocuğu bu. -maykıl kim? -dıatırs kaçırdı maykılın çocugunu o da peşlerinden gitti böyle wooooouuaaaalt diye diye -iyi misin sen e kim olm bunlar??.. -ya bi dizi var lost diye izlemedin mi olm? -yooo nerde gösteriliyo sienbisie mi? -yok değil dijitürkte ama dvdleri var amerikada bir numara bi dizi muhteşem -olm normal televizyonlarda bile gösterilmeyen bi diziyi nasıl izleyeyim digiturküm de yoksa eheh hocam süper bi dizi var lost diye -konusu ne? -... -... -konusu ne diyorum? -şimdi bi ada var -evet? -kaza oluyo felan -eee? -belki de olmuyo -nasıl yani? -beyle beyle adada 40-45 kişi var -kim bunlar? -bir de diğerleri var -onlar kim? -haldır haldır bişeyler oluyo sonra böyle siyah dumanlar kutup ayısı felan bir de maykıl var... eee fransız karı vardı bi de..oynatmış hafiften... - dandik diziymiş olm bu ne yaa? -ya bi dur..sonra bunlar gemi yapıyo uçak buluyo mahzen falan da var... röaaahhh -hadi...! ya noluyo! -röaaah süper dizieaaöaaahahaha -ağzından köpükler çıkıyo ya! -öherehereöhehaha -lost'un konusu nedir? -düşen bir uçaktan kurtulan bir kaç insanın adadan kurtulma çabası. -aman, klasik. -klasik mi? (savunmaya geçilir hemen.) delirmiş olmalısın, izle de gör. -ne ya? uçak düşüyor bıdı bıdı, insanlar kurtuluyor. -öyle insanlar diye geçiştiremezsin. hepsinin bir özelliği var. -benim de var özelliklerim hahaha... -öyle değil, böyle adaya düşmeleri filan bir tesadüf. -ya bırak.. ne tesadüfü dizi işte. -hem bir de diğerleri var.. -onlar kim? -siyah dumanlar ve ormanın sesi. -canlı mı orman? -hışırtılar var... hamile kız var bir de avcı adam, sonra doktor var, zaten diziyi o götürüyor.. -? -böyle. -ormanın sesi demek. - anlamıyorsun yani izleyince... o yüzden izledikçe izleyesin geliyor anlamak için. ( anlasa anlatacak belki...) -hoca, bir gün biri gelir de sana lost diye bir dizinin dvd'sini verirse, alma. +niye? -alma işte. inan bana böyle çok mutlusun. huzurun var. +olm neymiş bu lost böyle? -hayır! soru sorma. her şey soru sorarak başlıyor. boşver. unut gitsin. söylemedim say. +meraklandırdın olm. -hayır diyorum! sakın! +hocam, versene şu lost'u bana sen |