Prof. Dr. Sinsi |
08-03-2012 01:30 AM |
Balıklı Gözleme
Balıklı Gözleme
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler
- Yarım çay kaşığı rendelenmiş muskat
ÜzerineBalıklı Gözlemenin Yapılışı
- Balıklardan fileto çıkarıp küp şeklinde doğrayın. İnce kıyılmış soğan ve sivri biberi sıvıyağda kavurun.
- Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates, rendelenmiş muskat, küp doğranmış balık, tuz ve karabiber ekleyip kavurmaya devam edin
- Daha sonra iç harcı soğuması için bir kenara alın.
- Yufkayı 8 eşit parçaya bölün. Oluşan üçgenlerin orta kısımlarına iç harcı pay edin. Yufkaları sigara böreği sarar gibi sarıp ızgarada pişirin.
- Üzerlerine tereyağı sürüp servis yapın.
|