![]() |
Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle
Közlenmiş Biber ve Karidesli, Levrekli Pappardelle http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler 300 gr temizlenmiş iri doğranmış levrek fileto 150 gr kiraz domates Beyaz şarap 300 gr temizlenmiş veya durulmuş taze karides 2 kırmızı soğan 1 avuç ince doğranmış frenk soğanı 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 dilimlenmiş meksika biberi 1 diş sarımsak 1/4 demet ince doğranmış maydanoz 4 jülyen doğranmış közlenmiş renkli biber 550 gr pappardelle makarna Kapari çiçeği Tuz, beyaz toz biber Süslemek için Frenk maydanozu Tarif Sos tenceresinde zeytinyağını ısıtın. Karidesleri soteleyip tuz ve beyaz toz biberle tatlandırın. Karidesleri tavadan alın. Levrekleri tuzla tatlandırın ve 2-3 dakika pişirip tavadan alın. Ayrı bir tavada zeytinyağında ince doğranmış kırmızı soğan, közlenmiş biber, ve kiraz domatesleri soteleyin. Beyaz şarap, tuz ve beyaz toz biberle tatlandırdıktan sonra kaparileri ve meksika biberlerini ekleyin. Karides ve balığı ilave edin. Haşlanmış pappardelle makarnayı da aynı tavaya aktarıp 1-2 dakika daha çevirip ocaktan alın. Servis tabağına alın. Frenk maydanozla süsleyip sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.