![]() |
Tuzda Sazan Yemeği Hk. Düşüncem
17 yaşına kadar akşehirde yaşadım ve 17 sene boyunca fırında sazandan başka balık yemedim.bu yüzden sazan balığından ve kılçık ayıklamaktan nefret ederim....
hatta bu hafta sonu sazanı bol olan durasallı barajına gittik ben inadına kolyoz inci kefali kovaladım.. 2 gün önce sazan ustası bir abimiz gölmarmaradan yakaladığı 1 kg lık pullu sazan verdi.kırmamak için aldım.... nasıl pişireyim diye araştırırken tuzda pişirme yöntemini merak ettim ve dün akşam pişirdim...tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ...bu güne kadar yediğimiz en lezzetli balıktı...şiddetle tavsiye ederim. benim gibi tatlısu balığını sevmeyenler mutlaka deneyin...selametle |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.