ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kokan Baliklarin , Gerçek Tarifi ! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=384376)

Prof. Dr. Sinsi 08-03-2012 01:18 AM

Kokan Baliklarin , Gerçek Tarifi !
 
Sitede bir kaç yanlış tarif gördüm bu konuyla ilgili , sos balığın kokusunu gidermez bunlar yanlış bilgiler paylaşıyım istedim arkadaşlar.


1.Kokan Balığın kan ve kokusu ıcın en ıyı yol eti şoklamaktır, balık önce buzlukta 1 gün dondurulur sonra kendı kendıne çözdürülür, sonra fıleto veya dılımledıgınız balığı BOL BUZLU sirkeli suya atın bekletın 10 dakıka, çıkarın durulayın.


2.Tencerede kaynayan sirkeli sıcak suya atın 15/20 sanıye, ondan sonra cıkarın, baharatını, ununu, tuzunu vs verin, ıster mangal veya tava artık ne yapıyorsanız,


müren dahi bu tarifte kokmaz o derece


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.