![]() |
Avokadolu Deniz Mahsulleri Salatası
2 Adet avokado
150 gr kalamar 10 Adet istiridye 10 Adet iç midye 150 gr beyaz balık eti 4-5 Dal maydanoz 4-5 Dal dereotu 4 Adet yeşil zeytin 2 Adet haşlanmış yumurta 1 Adet limon suyu Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı Cherry domates Roka ve salata yaprakları Tuz, karabiber Hazırlanışı * Avokadoları soyup, küçük küpler halinde doğrayın. * Kalamarları haşlayın. * Balık eti, istiridye ve midyeleri tavada pişirin. * Dereotu ve maydanozları incecik kıyıp, yeşil zeytinleri incecik doğrayın. * Avokado hariç tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırıp, tuz ve karabiber serpin. * Zeytinyağını ekleyip, en az 3 saat dinlendirin. * Servis yapacağınız zaman avokadoyu ilave edin. * Salata, roka yaprakları, cherry domates ve haşlanmış yumurta ile süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.